Pohjois-Karjalan paikallisryhmä tiedottaa

ETUSIVU
Yhdistys
Ajankohtaista
Maatiaiskasvit
Maatiaiseläimet
Perinnemaisemat
Siemenvälitys
Maatiainen-lehti
Paikallistoiminta
Liity jäseneksi
Kuva-arkisto
Arkisto
Linkkejä
Yhteystiedot

Takaisin
edelliselle sivulle

 

Jäsenkirjeet tulostettavina
pdf-tiedostoina
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Haluatko paikallisryhmän jäsentiedotteen?

PAIKALLISRYHMÄMME JÄSENTIEDOTE on tähän asti postitettu kerran vuodessa Maatiaisen Pohjois-Karjalassa tai lähialueilla asuville jäsenille. Nyt joukkomme on kuitenkin kasvanut niin suureksi, ettei resursseja kirjeiden lähettämiseen enää riitä. Ne jotka lähettävät sähköpostiosoitteensa alla näkyvään osoitteeseen, saavat jatkossa ajankohtaisia tiedotteita sitä kautta. Muitten kannattaa seurata paikallisryhmän kuulumisia lehdestä tai täältä netistä.

Yhteydenotot ja tapahtumien tiedustelut Tuovi Mutanen
tai 044 257 1660

MAATIAISEN POHJOIS-KARJALAN PAIKALLISRYHMÄN JÄSENTIEDOTE 2021

Valoisa tervehdys sinulle, itäsuomalainen Maatiaisen jäsen!

Maatiaisen tapahtumat ovat monen muun riennon lailla tauolla niin täällä Pohjois-Karjalassa kuin ympäri Suomea. Ehkäpä nyt on tavallista paremmin aikaa perehtyä siemenvälityksen tarjontaan, kasvattaa taimia tai suunnitella tulevaa.

Innostusta, inspiraatiota ja samanhenkistä seuraa on tarjolla Maatiaisen historian ensimmäisissä webinaareissa. Webinaarit järjestetään Zoom-alustalla, ja mukaan pääset klikkaamalla tapahtuman osoitelinkkiä.

Ensimmäisen webinaarin aiheena ovat perinteiset huonekasvit ja toisessa tutustutaan vuoden maatiaiskasviin siankärsämöön. Myöhemmin on tulossa lisäksi webinaarit vuoden perinnemaisemasta sekä suomenhevosen työhevoslinjasta.

Näiden Maatiaisen omien webinaarien lisäksi maatiaishenkistä etäohjelmaa tarjoaa esimerkiksi Maaseudun Sivistysliitto. Keskiviikkona 24.3. klo 18–20 voit palata pariksi tunniksi vanhoihin hyviin aikoihin MSL:n järjestämässä webinaarissa Maatalousperinteet tutuksi. Tapahtuman mainos ilmoittautumislinkkeineen on jäsenkirjeen viimeisellä sivulla.

Muista tulevista tapahtumista välitän tietoa sitä mukaa kun sellaista saan. Muista siis kertoa, mikäli tiedät mukavasta maatiaishenkisestä tilaisuudesta, retkestä, koulutuksesta tai vierailusta tai olet järjestämässä sellaista itse.

Hyvää ja turvallista maatiaiskevättä!

Maatiaisen Pohjois-Karjalan yhteyshenkilö
Tuovi Mutanen
044 257 1660

Jäsenkirje kokonaisuudessaan on saatavana täältä pdf-tiedostona.