Israelin kukkivaan kevääseen

Maatiaisen logo

ETUSIVU
Yhdistys
Ajankohtaista
Maatiaiskasvit
Maatiaiseläimet
Perinnemaisemat
Siemenvälitys
Maatiainen-lehti
Paikallistoiminta
Matkat
Liity jäseneksi
Kuva-arkisto
Arkisto
Linkkejä
Yhteystiedot

Takaisin
edelliselle sivulle

Matka on peruutettu runsaiden peruutusten vuoksi!

 

Maatiaisen luonto ja –kasvimatka keväiseen Israeliin on paljon enemmän kuin perinteinen turistimatka. Ajankohta tarjoaa mahdollisuuden nauttia talvisateiden jälkeen
kukkaloistossaan hehkuvan luonnon kauneudesta. Näemme Raamatun kasveja niiden alkuperäisessä ympäristössä. Keskeiset kohteet ovat vihreän vehreä Galilea Gennesaretin järven seudulla sekä Juudean vuorimaassa sijaitseva Jerusalem ympäristöineen.  Israelin luonto ja maisemat vaihtelevat paljon pienen alueen sisällä  ja välimatkat ovat varsin lyhyitä, joten lyhyessä ajassa ehtii näkemään paljon.

Galileassa tukikohtamme on Tiberian kaupunki Gennasaretin järven rannallla. Sieltä käsin teemme retkiä Golanin kukkuloille ja tutustumme Jordan virran lähteille Sahnen kansallispuistossa ja Hulen soilla. Käymme myös Kaanassa ja Kapernaumissa.
Juudean autiomaassa sijaitseva Kuollut meri on maapallon matalin kohta. Kellumme meren suolaisilla aalloilla ja puhdistaudumme sen tervehdyttävällä mudalla. Tutustumme trooppiseen kasvillisuuteen ja viljelyyn sekä kibbutsin yhteisölliseen elämään Ei Gedin keitaalla. Nousemme ikivanhan Jerikon kaupungin kautta ylös Jerusalemiin, jossa tutustumiskohteina on mm.  maailmankuulu kasvitieteellinen puutarha Scopus -vuorella.  Laskeudumme Öljymäeltä Getsemanen puutarhaan ja puutarhahaudalle. Lopuksi tiemme käy Betlehemin kautta paimenten kedolle.

Matkan suunniteltu ajankohta on 27.3.-4.4.2017 ja hinta noin 1600,-.  Maatiainen ry:n jäsenille räätälöidyn erikoismatkan hintaan sisältyvät lennot Helsinki-Tel Aviv-Helsinki, runsas retkiohjelma paikallisten asiantuntijoiden opastuksella, majoitus keskitason hotellissa ja puolihoito perillä. Mukana on koko ajan suomalainen matkanjohtaja ja opas.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, sillä Maatiaisen matkat ovat osoittautuneet hyvin suosituiksi. Matkalle otetaan korkeintaan 25 Maatiaisen jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaukset ja tiedustelut:

Maatiaisen matkavastaava
Juhan Savander

p. 0400 165 531