
Seoksen lajit: retikka 'Münchner Bier' (varastoitava), italiankaali 'Sessantina', lehtitilli ja retiisi 'White Icicle'. Koko seoksen voi kylvää heinäkuussa.
Kuin miniatyyri -daikon, 'White Icicle' -retiisit ovat pitkiä, valkoisia, ohuita ja kapenevia. Kasvuaika on n. 27-31 päivää itämisen jälkeen. Kerää retiisi, kun se on 13-16 cm pitkä. Varmistaaksesi rapean ja miedon mausteisen maun (maku on on miedompi kuin tavallisella punaisella retiisillä) retiisejä pitää kastella säännöllisesti ja kitkeä rikkaruohot ympäriltä. Hitaasti kasvavat retiisit muuttuvat pehmeiksi ja niiden maku on kirpakka. Puhdistetut, kuivatut retiisit säilyvät jääkapissa pakattuna muovipusseihin 5-7 päivää. Vanha lajike.
Retikka 'Münchner Bier' on suosittu vanha, kirkkaan valkoinen lajike. Muoto on lähes pyöreä: "häntä" kapenee nopeasti. Maku on miellyttävän raikas ja mausteinen. Nopeakasvuinen. Perinteisesti sitä on nautittu Saksassa ja Välimeren alueella potteke-oluen kanssa. Parhaimman sadon saa kun kylvö on kesän pisimmän päivän jälkeen. Kasvuaika 8 viikkoa. Retikan maku johtuu sinappiöljystä ja erilaisista rikkipitoisista yhdisteistä. Hyvin rauta ja kalium pitoinen juures. Retikkaa voidaan käyttää kuten mm. lanttua ja retiisiä.
Italiankaali 'Sessantina' on vanha, suosittu italialainen (Apulian alueelta) vihannes, josta syödään sekä lehtiä (maku hieman mausteinen) että melkein kukkivaa keltaista kukkaa (kuten parsakaali). Italialaiset kutsuvat sitä "Cima di Rapa" -nimellä ja se on läheistä sukua Kaukoidässä kasvatettaville kukkiville kaaleille. Rypsin ja nauriin sukulainen. Nopeakasvuinen, kasvuaika 60 vrk. Tämä lajike antaa suuren sadon pieniä kukkavarsia, kylvö kesäkuun lopusta antaa parhaat sadon. Voidaan käyttää parsakaalin tai parsan tavoin, syödä keitettynä tai tuoreeltaan. Mitä enemmän korjaa satoa, sitä tuottoisampi on. Poimimalla huolellisesti nuoret lehdet, varret ja kukkanuput sadonkorjuujakso kestää 2-4 viikkoa.